Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Shkronja Sh
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

SH.

1. Një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe dhe shkronja e njëzeteshtatë e alfabetit të saj, e cila shënon këtë bashkëtingëllore. Bashkëtingëllorja sh. Tingulli sh. Shkronja sh.

2. si em. f. Bashkëtingëllorja dhe shkronja sh. Sh-ja e madhe (e vogël). Sh-ja e dorës (e shtypit).Alfabeti : A | B | C | Ç | D | DH | E | Ë | F | G | GJ | H | I | J | K | L | LL | M | N | NJ | O | P | Q | R |RR | S | SH | T | TH | U | V | X | XH | Y | Z | ZH
Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com