Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Shkronja H
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

H

1. Një nga bashkëtingëlloret e gjuhës shqipe dhe shkronja e dymbëdhjetë e alfabetit të saj, e cila shënon këtë bashkëtingëllore. Bashkëtingëllorja h. Shkronja h. Tingulli h.

2. si em. f. Bashkëtingëllorja dhe shkronja h. H-ja e madhe (e vogël). H-ja e dorës (e shtypit).


Alfabeti : A | B | C | Ç | D | DH | E | Ë | F | G | GJ | H | I | J | K | L | LL | M | N | NJ | O | P | Q | R |RR | S | SH | T | TH | U | V | X | XH | Y | Z | ZH
Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com