Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Agrume
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

Agrume. f. vet. sh. bot.

Emër përmbledhës për portokallet, limonët, mandarinat, nerënxat dhe për drurë të tjerë frutorë të këtij lloji, që rriten në vende të ngrohta dhe që janë gjithnjë të blertë; kokrrat, frutat e këtyre drurëve. / Mbjellja (rritja) e agrumeve. Plantacione agrumesh. Vjelja e agrumeve. Lëngje agrumesh.


Shiko edhe:

Agrumerritës

Agrumerritëse

Agrumishte

Agrumor

Agrumore

Frutë

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com