Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Agronomi
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

Agronomi. f.

Shkenca që studion ligjet e punimit të tokës dhe të prodhimit bujqësor; bazat shkencore të prodhimit bujqësor. / Agronomi e përparuar. Fakulteti i agronomisë. Dega e agronomisë. Studioj për agronomi. Zbatoj agronominë.


Shih edhe:

Agrobiologji, Agrofond, Agrokimi, Agrokimik, Agrokompleks, Agromekanikë

Agronomik, Agronom, Agronome, Agrorregullore, Agroteknik, Agroteknikë, Agrozootekni

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com