Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Agrokimi
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

Agrokimi. f.

Shkenca që studion përbërjen kimike të tokave, ushqimin e bimëve, përdorimin e plehrave dhe shfrytëzimin e lëndëve kimike për rritjen dhe për mbrojtjen e bimëve. / Laboratori i agrokimisë.


Shih edhe:

Agrobiologji, Agrofond, Agrokompleks, Agromekanikë

Agronomi, Agrorregullore, Agroteknikë, Agrozootekni

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com