Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Aglomeroj
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

Aglomeroj. kal., spec.

Ngjesh me nxehtësi kokrrat ose pluhurin e një lënde dhe e bëj një copë a një masë të vetme; topzoj, e bëj Top. Aglomeron qymyrgurin pluhur.


Shih edhe:

Aglomerat

Aglomerim

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com