Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Agar
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

Agar. m. spec.

Lëndë e qullët që nxirret nga disa leshterikë dhe që përdoret si mjedis ushqyes për mikrobet në laboratore, në industri etj.

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com