Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Agallar
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

Agallar. m. sh. bot.

Bimë barishtore shumëvjeçare, me kërcell të gjatë, me fletë gjatoshe e me push, që rritet në livadhe e në gurishta dhe që lulëzon në qershor-gusht.

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com