Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Afrim
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

Afrim. m. sh.

Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve AFROJ, AFROHEM. Afrim i shpejtë (i dukshëm). Afrimi i pranverës (i festës). Afrimi i Festivalit te Këngës. Afrimi me shokët. Afrimi i mësuesit me nxënësit. Afrimi i shkollës me jetën.

Shartim me afrim. (bujq.)


Shish edhe:

Afri, Afrishëm, Afër, Afërina, Afër, Afërm, Afërina, Afërme,

Afërmi, Afërsi, Afërsisht, Afërishëm, Afërmendsh, Afërndenjës, Afruar, Afrues,

Afrueshëm, Afrueshmëri, Afro, Afrohem, Afroj, Afërsira, Afroj

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com