Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Aerofotografi
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

AEROFOTOGRAFI Fotografi të bëra nga lart, nga avioni, të cilat përdoren për aresye të ndryshme studimore civile dhe ushtarake.


Aero

Aerodinamik

Aerodrom

Aeroport

Aeronaut

Aeronautikë

Aerografi

Aeromekanik

Aeroplan

Aeroplanmbajtëse

Aerostat

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com