Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Admiroj
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

ADMIROJ kal.

Vështroj me ëndje të madhe e me habi diçka të bukur e tërheqëse; vlerësoj lart dhe me kënaqësi veprat, qëndrimet e vetitë e mira të dikujt. Admiroj bukurinë (guximin, qëndrimin) e dikujt. Admiroj punën (veprën) e dikujt. Admiroj natyrën.


Admirim

Admirohet

Admirues

Admirueshëm

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com