Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Aceton
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

ACETON m. kimi

Lëng i pangjyrë e i avullueshëm, me erë të fortë si të eterit, që përdoret për prodhimin e lëndëve shpërthyese, të mëndafshit artificial etj. dhe si tretës për ngjitjet. Ngjit (tret) me aceton. Pastroj me aceton.

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com