Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Abstraktoj
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

ABSTRAKTOJ kal., libr.

Veçoj me anë të të menduarit dhe përgjithësoj tiparet e lidhjet e veçanta të sendeve e të dukurive, bëj abstraksion. Abstraktoj veçoritë (anët...).


Abstrakt

Abstraksion

Abstraktohem

Abstraktim

Abstraktësi

Abstraksionizem

Abstraksionist

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com