Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Abstraktohem
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

ABSTRAKTOHEM vetv. libr.

1. Largohem me anë të të menduarit nga tiparet konkrete të sendeve e të dukurive dhe i përfytyroj ato në mënyrë abstrakte. Abstraktohem nga e veçanta.

2. Pësore e ABSTRAKTOJ.


Abstrakt

Abstraksion

Abstraktoj

Abstraktim

Abstraktësi

Abstraksionizem

Abstraksionist

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com