Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Absolutizoj
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

ABSOLUTIZOJ kal., libr.

E quaj si një gjë të prerë dhe të pakundërshtueshme, e kthej në diçka absolute; e vë përmbi të gjitha, e vlerësoj jashtë çdo mase. Absolutizon veçoritë (dallimet). Absolutizon vetëm njërën anë (njërën rrugë).

Absolut

Absolutësi

Absolutisht

Absolutizëm

Absolutizim

Absolutizohet

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com