Albaniada Fjalori Gjuhes Shqipe
Dhuroni
Menu

Abortar
nga Albaniada

Nga Fjalori i gjuhes Shqipe - Albaniada

ABORTAR m. sh. mjeksi

Ndarje e veçantë në shtëpinë e lindjes për parandalimin dhe mjekimin e dështimeve; dështimore. U shtrua në abortar.

Login Rreth NeshKontaktKonfidencaTermat
Logoreci.com